fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Rullar

Medlem i

Kategorier

Rullar

Fiskerullar

Inom fiske finns det mycket detaljer i ens utrustning som gör skillnad. Utbudet på tillbehör och delar kan verka oändligt. Det kan vi nästan hålla med om. Hos oss hittar du en del av det, bland annat dessa fiskerullar till ditt fiskespö.
Veva in din lina snabbare och enklare än någonsin förr. Uppgradera din fiskerulle och upplev vad modernare teknik på spöet kan göra för skillnad! Vi ser till att du får det bästa som passar till din bakgrund och förmåga. Vår hjälp är bara ett email bort.

Under respektive fiskerulle hittar du givetvis mer information kring varje produkt för att du själv ska kunna se vilken som passar dig bäst. Vi har fiskerullar i alla olika prisklasser för att du ska kunna hitta rätt. Alla har givetvis en hög kvalitet, men olika moderna funktioner.

Hitta dina fiskerullar till fantastiska priser här hos oss på Lundhs. Vi ger dig ett fantastiskt utbud till ännu bättre priser. Missa inte våra övriga fisketillbehör för att du ska vara redo för ditt nästa fiskeäventyr till fullo! Med rätt utrustning blir turen enklare och smidigare och högst sannolikt ger den även mer fångst på linan. Lycka till ute på vattnet!