fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Hundburar och grindar

Medlem i

Kategorier

Hundburar och grindar

Res tryggt och bekvämt med hundburar & hundgrindar – tillgängliga här online! Vi erbjuder krocktestade burar som är tysta och säkra för din hunds transport. Vi erbjuder olika storlekar och modeller, inklusive portabla alternativ.

Hundbur för bilen

Artfex hundburar är tysta, säkra och mångsidiga burar med genomtänkta detaljer som gör det enkelt och tryggt att transportera din hund i bilen. Våra burar är krocktestade, låsbara och har en evakueringslucka bakåt för extra säkerhet.

Vi erbjuder också dubbelburar och burar med grind för att möta olika behov. För de som söker en mindre och mer portabel bur har vi även enklare ihopfällbara transportburar tillgängliga.

Hur väljer du storlek på bur?

För att säkerställa att du väljer rätt storlek på hundburen har vi sammanställt riktlinjer från Jordbruksverket. En bur med grind bör ha proportionella mått anpassade efter din hund.

Längden på buren bör motsvara hundens längd från sittbensknöl till nosspets när den står på fyra ben i normal position, multiplicerat med 1,10. Bredden på buren bör vara hundens bröstbredd multiplicerat med 2,5. En tumregel är att hunden ska kunna ligga ner och vända sig obehindrat i buren. Höjden på bilburen bör motsvara hundens höjd på toppen av huvudet när den står upp.

Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa hundburar för att du ska kunna hitta den som passar din bil och hund bäst. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar – vi prioriterar alltid bästa service till våra kunder.