• Hundgårdar

  Hundgårdar

  Störst i Norden på Hundgårdar

  [slidercc id="1434"] Lundhs Produktion AB är ett av Sveriges ledande företag när det gäller hundgårdar och hundgårdssektioner. Störst sortiment, svensk kvalité, bäst pris!

  Paketpriser inkl. frakt!

  Frakt tillkommer vid köp av lösa sektioner enligt nedan 1-3 sektioner: 495 kr (vid leverans till postnr. 790 och högre är frakten 775 kr) 4-22 sektioner: 750 kr (vid leverans till postnr. 790 och högre är frakten 1250 kr) 23-50 sektioner: 1 250 kr (vid leverans till postnr. 790 och högra är frakten 1750 kr)

  Beno

  Läs mer

  Sveno Strong

  Läs mer

  Sveno Light

  Läs mer

  Troax

  Läs mer

  Vi kan hundgårdar!Svensk kvalitetVälj fabrikat i vänstermenyn för att se hela sortimentet av sektioner. Våra priser är alltid inkl. moms! ✔ Störst sortiment!     ✔ Lågt pris!     ✔ Svensk kvalité! ✔ Snabba leveranser hem till dörren!

  Alltid 5 års Rostskyddsgaranti!

 • Nytt i Butiken

  Nytt i Butiken

 • Hundkojor

  Hundkojor

 • Hundburar, Grindar

  Hundburar, Grindar

  Hundbur för bilen

  Artfex hundbur är en tyst, säker och mångsidig bur med många genomtänkta detaljer för transport av din hund i bilen. Den är krocktestad och låsbar samt har en evakueringslucka bakåt. Den finns även som dubbelbur och hundbur med grind. Är du ute efter något mindre och en bur som är lättare att hantera hittar du även enklare, ihopfällbara transportburar hos oss. Hitta den bur som passar din bil och hund bäst, för att transportera din hund säkert och tryggt. Se till att din hund följer med i bilen och att den samtidigt mår bra!

  Hur väljer du storlek på bur?

  Enligt riktlinjer från Jordbruksverket skall hundburen med grind ha mått anpassade till sin hund. Längden på hundburen skall motsvara hundens längd från sittbensknöl till nosspets när den står på fyra ben i normal position, taget gånger 1,10. För att få rätt bredd på hundburen tar du hundens bröstbredd gånger 2,5. Som tumregel ska hunden kunna ligga ner och vända sig obehindrat i bilburen. Höjden på bilburen skall motsvara hundens höjd på toppen av huvudet när den står upp. Hitta din hundbur hos oss, och tveka inte att höra av dig om du har några funderingar! Vi prioriterar bästa service till våra kunder!
 • Hundtillbehör

  Hundtillbehör

 • Jakttillbehör

  Jakttillbehör

  Jakttillbehör

  Hos oss hittar du ett stort utbud av jakttillbehör till bra priser. Jaktutrustning är något som kan uppdateras och utvidgas ofta. Därför är det viktigt att hitta en försäljare man trivs med och kan förlita sig på för sina jakttillbehör. Hos oss kan du lita på bra kvalitet till rätt pris och dessutom få stöd i dina val av jakttillbehör. Vi strävar efter att alltid ha vårt utbud uppdaterat med det senaste på marknaden.

  Saknar du något i din jaktutrustning?

  Nedan hittar du alla våra jakttillbehör som du kan behöva. Med en känsla för detaljer och till konkurrenskraftiga priser erbjuder vi många av de bästa jakttillbehören på marknaden. Oavsett om du är ute efter något särskilt eller bara letar runt efter nödvändiga tillbehör ser vi fram emot att kunna hjälpa dig med detta. Vi sätter en ära i att de jägare som vänder sig till oss som kunder får precis vad de vill ha. Därmed får du även den bästa upplevelsen ute på jakten. Skulle du mot förmodan inte hitta det du behöver så tveka inte att höra av dig, så ser vi hur vi bäst kan hjälpa dig.
 • Hundskydd, Västar

  Hundskydd, Västar

 • Jaktkläder

  Jaktkläder

  Jaktkläder

  Jakt kräver bra kläder. Det säger sig själv av den krävande miljön man befinner sig i under jaktpassen. Hos oss hittar du ett stort utbud av jaktkläder som passar alla förhållanden som du kan behöva något speciellt för. I vårt utbud finns jaktkläder från marknadens ledande leverantörer, bl a Swedteam, Pinewood m fl. som erbjuder allt från dyrare proffsplagg till mer prisvärda jaktkläder för den vanliga jägaren. Vad som alltid ingår i samtliga kläder är hög kvalité. Vi säljer bara kläder av bästa kvalitet för att du som kund ska slippa köpa nytt inom närmaste tiden. Hitta dina favoritplagg och håll fast vid dem. Jaktkläder som håller länge är väl värda att investera i.

  Vilka jaktkläder ska du välja?

  Jaktkläder är en långvarig investering för din jakt. Med ordentliga kläder får du ut mer av dina jaktupplevelser. Håller de länge kan du skaffa dig en mer varierad garderob med tiden, med jaktkläder som passar alla förhållanden. Är du ny och ska köpa dina första jaktkläder rekommenderar vi att du börjar med de mest grundläggande för de förhållandena du kommer befinna dig i mest. Med tiden kan du återkomma till oss för att utöka din garderob. Hör av dig till oss om du undrar vad som passar dig bäst!

  Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder!

 • Stövlar/Kängor

  Stövlar/Kängor

  Stövlar/Kängor

  Här hittar du stövlarna för dina jakt- och fiskeäventyr! Skaffa bästa kvalitet av stövlar och kängor och använd dem när det behövs som bäst: Ute på fältet. Låt inte fötterna förstöra upplevelsen under kalla jaktpass eller långa timmar ute i vildmarken. Hitta dina stövlar/kängor för dina förhållanden och var redo för nästa pass ute i skogen.
 • Jaktradio

  Jaktradio

  Jaktradio

  En bra jaktradio är idag en förutsättning för en säker och effektiv jakt. Hos oss köper ni Lafayette jaktradio till bra priser. Antenner och tillbehör de flesta märken och kombinationer.
 • Vapen

  Vapen

  Vapen

  Vi erbjuder ett brett sortiment av vapen för alla smaker och plånböcker. Hos Interjakt Hultsfred hittar du såväl nya som begagnade vapen. Vi erbjuder även mycket prisvärd komplett Vapenpaket i alla prisklasser
 • Kikarsikten/Optik

  Kikarsikten/Optik

  Kikarsikten

  Hos oss hittar du alla typer av utrustning för din jakt som du kan önska. Lundhs har allt från kikarsikten och handkikare till fästen. Vi har samlat allt inom optik på en och samma sida, så du kan nu sluta leta! Vi säljer kvalitetsoptik från välkända tillverkare som Zeiss, Blaser, Steiner, Leupold, Aimpoint med flera, till riktigt bra priser. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra kunder de bästa märkena till de bästa priserna. Med vår personliga kundservice ser vi till att just du får den hjälpen du behöver för att välja ditt kikarsikte till din jaktutrustning. Köp ditt kikarsikte hos oss idag, vi lovar dig att du blir nöjd!
 • Hundpejl - GPS

  Hundpejl - GPS

  Hundpejl - GPS

  Lundhs garanterar dig som kund bra pris och service som du kan känna dig trygg med. Vi har sålt hundpejlar sedan 1996. Oroa dig inte för tekniska problem eller garantin. Vi ser till att du får den hjälp du behöver. Med vår personliga service hjälper vi dig så snabbt vi kan med dina frågor. Gör som många andra jägare idag och skaffa dig din hundpejl och GPS för hundar online. Köp din hund-GPS och hundpejl hos oss! Vi kan hundpejlar!

  Garmin

  Med Garmin Astro 320 eller Alpha 100 tillsammans med T5-halsbandet så behöver du inte oroa dig vart din hund är. Du har alltid koll på var den befinner sig med denna hundpejl från Garmin. Du kan enkelt följa hunden i realtid på en detaljrik färgskärm. Dessutom är det möjligt att följa upp till 10 hundar samtidigt på skärmen och du kan koppla flera hund-GPS:er till din enhet. Genom modern teknologi och lättanvänd mjukvara får du en ännu bättre upplevelse ute på fältet. Med skärmen navigerar du dig enkelt efter hunden.

  Tracker

  Tracker är ett kommunikationssystem för jägare och friluftsmänniskor. Tracker hundpejl består av en sändare (som bärs av hunden), programvara till mobilen och en servertjänst. Med Tracker kan du spåra hunden och övriga jägare i realtid samt kommunicera med dina jaktkamrater via programvarans chatt.
 • Presentkort

  Presentkort