fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Hundpejl & GPS spårare

Medlem i

Kategorier

Hundpejl & GPS spårare

Vi erbjuder ett stort sortiment av hund GPS-enheter som är perfekta för hundägare som vill ge sina hundar frihet att röra sig fritt, samtidigt som de har trygghet i att alltid kunna spåra dem. Perfekt för både dagliga promenader och för jakt eller träningssessioner.

Visar alla 20 resultat

Hundpejl & Hund GPS

En hundpejl, även känd som en hund-GPS, är en teknisk enhet som används för att spåra hundar. En hundpejl använder GPS-teknologi för att ge exakt information om hundens plats i realtid. Detta är särskilt användbart för hundägare som har hundar som springer bort eller som används för jakt.

En hundpejl kan vara antingen en separat enhet som fästs på hundens halsband eller en integrerad del av halsbandet. Vissa hundpejlar använder sig också av radioteknik för att ge en mer exakt positionering.

Fördelarna med att använda en hundpejl inkluderar att du kan hålla koll på din hunds plats och rörelser i realtid, vilket kan vara särskilt viktigt under jakt eller om din hund lätt springer bort. Det kan också vara till hjälp om din hund skulle skada sig eller om du behöver snabbt lokalisera din hund i en nödsituation.

När du väljer en hundpejl är det viktigt att tänka på faktorer som batterilivslängd, räckvidd, noggrannhet och användarvänlighet. Om du planerar att använda en hundpejl för jakt, bör du leta efter en enhet som är specifikt designad för denna användning och som har tillräckligt med räckvidd för att hålla koll på din hund i terrängen.

Sammanfattningsvis är en hundpejl en användbar teknisk enhet som hjälper dig att hålla koll på din hunds plats och rörelser i realtid med hjälp av GPS-teknologi. Det finns olika typer av hundpejlar att välja mellan, beroende på dina behov och användningsområden.

Lundhs garanterar dig som kund bra pris och service som du kan känna dig trygg med. Vi har sålt hundpejlar sedan 1996. Oroa dig inte för tekniska problem eller garantin. Vi ser till att du får den hjälp du behöver. Med vår personliga service hjälper vi dig så snabbt vi kan med dina frågor. Gör som många andra jägare idag och skaffa dig din hundpejl och GPS för hundar online. Köp din hund-GPS och hundpejl hos oss! Vi kan hundpejlar!