fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Hundkojor

Medlem i

Kategorier

Hundkojor

Lundhs erbjuder hundkojor och hundhus kommer i olika storlekar och material, inklusive trä, plast och metall. Vi erbjuder också isolerade hundhus som passar utmärkt för vinterbruk. Vårt sortiment är noga utvalt för att säkerställa att ditt husdjur har en bekväm och trygg plats att sova och vila på.

Varför hundkojor eller hundhus?

En hundkoja eller ett hundhus är en skyddande struktur som används för att ge en hund en säker och bekväm plats att vila och sova på. Hundkojor finns i olika material och storlekar, och kan användas både inomhus och utomhus. I den här texten fokuserar vi på hundkojor som är utomhus och vinterbonade.

Material

Hundkojor för utomhusbruk är vanligtvis tillverkade av trä, plast eller metall och kan vara isolerade för att hålla hunden varm under kalla temperaturer.

Isolerade hundhus är särskilt viktiga för hundar som spenderar mycket tid utomhus eller för de som bor i kallare klimat. De flesta hundkojor har en öppning i fronten för att låta hunden komma in och ut.

När man väljer en hundkoja, är storleken och materialet viktiga faktorer att ta hänsyn till. Hundkojan bör vara tillräckligt stor för hunden att stå upp och vända sig om i, men inte så stor att det blir svårt att hålla värmen i kojan. Hundkojor av trä eller plast är ofta de mest populära valen på grund av deras hållbarhet och lätta underhåll. Metallkojor är också tillgängliga och kan ge extra säkerhet och skydd mot rovdjur.

Det är viktigt att hålla hundkojan ren och torr för att hålla hunden frisk och bekväm. En kudde eller ett täcke kan placeras inne i kojan för extra komfort och värme. Hundkojor bör också placeras på en torr och plan yta för att undvika fukt och obekväma lutar.