fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Köpvillkor

En del av 

Köpvillkor

Order

För att beställa varor av oss måste du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd.

Leveranstider

Normal leveranstid är 3-5 dagar för produkter som skickas med posten. Vi packar och skickar varje vardag. För vissa varor kan dock leveranstiden vara längre. En vara kan t.ex. vara tillfälligt slut eller oväntat hög orderingång under vissa perioder. Vi försöker alltid att informera om aktuell leveranstid. Leveranstider gäller leverans från vårat lager, vi tar inget ansvar för transportbolagens ev. förseningar.

Frakter

Postens frakter tillkommer alltid om inget annat anges. Aktuell frakt visas i kassan vid betalning.

Betalning

Du kan välja att betala via VISA/Mastercard, via postförskott eller mot faktura.
För privatkunder använder vi oss i första hand av betallösningen Svea Checkout. För de som inte vill eller kan betala genom Svea Checkout går det bra att betala med de alternativa betallösningarna.
Svea Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst.
En finess med Svea Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Svea faktura, Svea konto, kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.

På svea.com kan du se alla dina fakturor, ladda ner dem som PDF, betala fakturan med ett klick, välja att delbetala eller kostnadsfritt även förlänga betaltiden med 10 dagar.

Fullständiga villkor för Svea Checkout kan läsas här.

VISA/Mastercard

Inga avgifter förutom postens frakt tillkommer.

Postförskott

Postens avgift för postförskott, 60kr, tillkommer.

Faktura 14 dagar

Väljer du att betala mot faktura tillkommer 25kr då vi anlitar ett externt företag som har hand om faktureringen.

Delbetalning

Vid beställningar som överstiger 1000kr kan du välja att dela upp betalningen på 3, 6, 12, 24 eller 36 månader. OBS! Läs informationen och villkoren i länkarna nedan innan ni väljer Delbetalning.

Ångerrätt/Öppet köp

Som kund hos Lundhs Produktion AB har du 14 dagars ångerrätt/öppet köp på alla varor från det datum du mottagit varan. För att man ska kunna utnyttja ångerrätten kräver vi att varan är omärkbart använd och att förpackningen inte är trasig. När vi konstaterat att så är fallet betalar vi tillbaka pengarna för varan på det sätt kunden själv väljer. Frakten/Postförskottsavgift och eventuella fakturaavgifter betalas inte tillbaka när ångerrätten utnyttjas och du som kund står för fraktkostnaden.

OBS! Öppet köp gäller inte produkter som är specialbeställda åt kund.

Kontakta kundservice för retursedel och återbetalning: tel. 0495-14016 eller info@lundhs.com

Returer
Returer som återsänds till oss får ej beläggas med postförskott. Fraktkostnad återbetalas ej. Är det fel på varan Ni fått från oss står vi dock för Er returfrakt. Vid retur av vara skall ALLTID ifyllt returformulär skickas med varan.

Ej utlösta paket
Om du av någon anledning inte löser ut ditt paket blir vi tvungna att kräva er på fraktkostnaden tur/retur OBS! PAKETEN LIGGER NUMERA ENDAST 7 DAGAR HOS POSTENS UTLÄMNINGSSTÄLLEN.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella mänskliga misstag som felskrivningar, eventuella tillfälliga leveransproblem samt pris och kostnadsökningar utom vår kontroll. Vid beställning av vissa tunga eller skrymmande varor kan extra fraktkostnad debiteras.