fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Lockpipor

Medlem i

Kategorier

Lockpipor

Lockpipor

Ute i fältet kan man under jakten använda sig av olika strategier för att komma närmare sitt byte. I detta sammanhang kan lockjakt kan vara oerhört spännande och effektivt. Hos oss på Lundhs hittar du ett stort utbud av lockpipor för din jakt. Välj själv bland olika alternativ för rådjur, räv eller andra predatorer. Vi är säkra på att du hittar precis det du letar efter här hos oss.

Varför skall man använda en lockpipa?

Lockpipor används ofta för att locka till sig djur, genom att man imiterar ljudet på vanliga byten av djuret man lockar på. Till exempel har vi en lockpipa som låter som en mindre fågels ångestläte. Detta är ett ljud som alla rävar känner igen, vilket gör det lättare för dig som jägare att komma nära räven. Vissa ljud fungerar beroende på säsong. Se efter under respektive pipa för att läsa mer om vilken som passar dig för ditt framtida behov.

Är du osäker är du självklart mer än välkommen att kontakta oss för rådgivning i just ditt fall. Vi strävar efter att ge våra kunder den bästa personliga servicen vi kan.

Köp din lockpipa här hos oss på Lundhs! Lycka till med din jakt!