fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Jaktryggsäckar och väskor

Medlem i

Kategorier

Jaktryggsäckar och väskor

Jaktryggsäckar och väskor

Jakt är inte bara ett intresse, det är en livsstil. En livsstil du troligen har investerat en hel del energi, tid och pengar på för att kunna utöva. När du ska transportera dina värdefulla och noggrant utvalda ägodelar ute i skogen behövs en lämplig ryggsäck att bära utrustningen i, och modellen gör en stor skillnad för upplevelsen av jakten.

Ryggsäcken kan antingen kännas som ett nödvändigt och klumpigt ont, eller som en kär gammal vän som hjälper dig på de sätt som du behöver. Vi på Lundhs har ambitionen att det ska bli det sistnämnda, och hos oss finner du jaktryggsäckar och jaktväskor för alla olika jaktformer.

Hitta rätt jaktväska

När du ska välja modell av jaktväska eller ryggsäck är det viktigt att utgå från jaktformen som ska utövas. Om du ska gå en kortare sträcka för att sedan sätta dig ned kan en klassisk stolsryggsäck passa bra. Med dagens ergonomiska bärsystem, som många stolsryggsäckar är försedda med, kan du dessutom gå längre sträckor utan att få ont i ryggen.

Om du däremot ska ägna dig åt smygjakt eller gå längre sträckor kan en stolsryggsäck kännas något klumpig, vid sådana tillfällen kan en mindre och smidigare jaktväska kan komma väl till hands. För dig som ska iväg på en längre jakttur och behöver mer än bara en ryggsäck finns större jaktväskor som håller jaktprylarna i säkert förvar.

Ergonomiska jaktryggsäckar

Eftersom att det finns ett stort utbud av jaktryggsäckar på marknaden kan det vara svårt att veta vilken man ska välja, och vi anser att det är lika viktigt att ryggsäcken främjar jägarens hälsa som den är praktisk. Vi har därför satsat på högkvalitativa jaktryggsäckar med ergonomiska bärsystem som motverkar felbelastning och smärtan som det medför. Det ergonomiska bärsystemet är utformat så att ryggsäckens vikt fördelas jämnt över axlar, höfter och bröst för att skona jägarens rygg. Därför är ryggsäckarna ofta försedda med midjeband, bröstremmar och bredare axelband.

Lundhs sortiment

Rätt ryggsäck både förhöjer tillvaron och upplevelsen av jakten. Vår målsättning är därför att förse jägare med högkvalitativa redskap som kan användas i många år framöver, och vi har valt ut marknadens bästa modeller som vi själva föredrar och använder. Hos oss finner du allt från ergonomiska jaktryggsäckar till smidiga midjeväskor. Om du har några frågor kring våra produkter eller vilken ryggsäck som passar bäst för en viss jaktform är du varmt välkommen att höra av dig till oss.