fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Beretta BRX1 Paket 308W Aimpoint Acro C-2

En del av 

Kategorier
Rea!

Beretta BRX1 Paket 308W Aimpoint Acro C-2

Detta är en licenspliktig vapendel. Efter beställning kommer vi kontakta er för att hjälpa er ansöka om licens för den aktuella produkten.

 

28 990,00 kr

Artikelnummer brx1.2023-acro Kategori

Ytterligare information

Varumärke

, ,

Vapenmodell

Kaliber

Piplängd

Paketet innehåller

Berettta BRX1, A-Tec H2, Aimpoint Acro C-2

Beskrivning

BERETTA BRX1
För första gången släpper Beretta ett kulvapen för jakt. Beretta BRX1. Ett modulärt vapen med de flesta funktionerna och lösningarna som man kan tänkas behöva eller vilja ha på sitt kulvapen
  • Rakrepeter
  • Pipbytessystem
  • Integrerat fäste för kikarsikte
  • 3-lägessäkring
  • Justerbar bakkappa
  • 5-skotts magasin
  • Fabriksgängad M14x1
  • 3-stegs justerbart trycke
  • Passar både höger och vänsterskyttar då du enkelt byter sida på slutstyckshandtaget.

A-TEC H2, 2 ST MODULER
Ljuddämpning i toppklass med andra generationens modulsystem. A-TEC H2 har en smart konstruktion där du enkelt styr kaliber, längd och prestanda efter behov. Dämparen levereras med två moduler som reducerar ljudet ca 27-28 dB och endast bygger 109mm framför pipan. Dämparen finns även i utförande med snabbfästet A-Lock Mini.

Aimpoint® Acro C-2

är den andra generationen i Acro serien, med en optimerad teknologi.

Med ett nytt mer kraftfullt CR2032 batteri och en ny diodteknologi håller Acro C-2 för fem års konstant användning på läge 6/10 (dagsljus). Den nya LED tekniken ger dig en skarpare 3.5 MOA punkt.

Till Acro C-2 finns det flera alternativa fästesplattor vilket gör det till ett allroundsikte för ett stort antal vapenplattformar såsom hagelbössor och kulgevär, eller som ett back-up sikte ovanpå förstorande kikarsikten.

Efter att ha testats med minst 20,000 skott på en .40 kalibers pistol slide har detta rödpunktsikte en bevisad hög hållfasthet och pålitlighet. Polis, militär, jägare och skyttar runt om i världen förlitar sig på Acro siktet. Det slutna sikteshuset gör att det klarar alla väderförhållanden.

Acro C-2 har en låg vikt och en låg optisk axel som gör det snabbt och enkelt att hitta målet med ett obegränsat synfält.