fbpx
Störst i Norden på hundgårdar
Fri Frakt och Fri Retur på Jaktkläder
Snabba och säkra Leveranser 3-5 dagar
Välsorterad Hund-, Jakt- och Fiskebutik

Garmin DriveTrack™ 70LM, Europe

En del av 

Kategorier
Rea!

Garmin DriveTrack™ 70LM, Europe

Följ dina hundar från bilen!

3 995,00 kr

Artikelnummer drivetrack-70lm Kategorier , ,

Ytterligare information

Välj Karta

Götaland, Svealand, Södra/Mellersta Norrland, Norra Norrland

Beskrivning

När dina jakthundar springer iväg och du följer efter i fordonet är Garmin DriveTrack din spårningslösning som ger en god översikt. Den kombinerar GPS-navigering längs vägar och i terräng med trådlös länk-teknik som gör att du tydligt ser varje hunds plats på kartan på den 7 tum stora färgskärmen.

Se var dina hundar har tagit vägen

Garmin DriveTrack synkroniseras trådlöst med kompatibla Astro 50 och Alpha 100 för att spåra och hjälpa dig att hämta dina jakthundar i skogen. Du kan se markörer för varje hund som är inom spårningsräckvidd överlagrade på konturer av en fritidskarta eller på satellitbildvyer på den stora skärmens rörliga GPS-karta. Riktningstips hjälper dig att enkelt följa och hitta varje hund du spårar. När du färdas på vägar eller motorvägar kombinerar den Bluetooth®-aktiverade Garmin GPS:en det senaste inom förarvarningar och navigering, City Navigator vägkartor över Europa med livstids1 kartuppdatering, aktiv filassistans och mycket mer.

DriveTrack

DriveTrack

Praktiska förarvarningar

När du är ute och kör ger Garmin DriveTrack dig förarvarningar för att uppmuntra till säkrare körning och öka situationsberedskapen. Varningarna består av varningar för skarpa kurvor, hastighetsändringar, järnvägsövergångar, viltövergångar med mera. Dessutom ger enheten dig information om du kör åt fel håll på en enkelriktad gata – och skickar också varningar när du närmar dig skolzoner. Få varningar om närliggande rödljus- och fartkameror2. För längre körsträckor föreslår en trötthetsvarning tidpunkter för pauser och möjliga rastplatser efter flera timmars körning3. Funktionen Längre fram visar platser och milstolpar längs din rutt – direkt på navigeringsskärmen – så att du får information om vad som finns längre fram innan du når destinationen.

DriveTrack

Vägledning med hjälp av igenkännbara landmärken

Garmin DriveTrack omdefinierar guidning sväng för sväng med Garmin Real Directions™ lättförståeliga köranvisningar som vägleder dig som en vän, med igenkännbara landmärken, byggnader och trafikljus (t.ex. ”Sväng höger efter den röda byggnaden” eller ”Sväng vänster efter kyrkan”). Den har miljontals förinlästa nya och populära platser, tack vare Foursquare®.

DriveTrack

Hitta direkt vart du ska

Funktionen Direct Access på Garmin DriveTrack underlättar navigering på komplexa destinationer, som flygplatser och gallerior, genom att hitta en plats inom en större plats. Med Direct Access kan du till och med navigera på parkeringsplatser för att hitta den ingång som ligger närmast din destination. När du navigerar till shoppinggallerian får du ytterligare platsinformation om specifika butiker där inne. Till exempel: ”Ankommer till Greyhouse Shopping. Jakthundsutrusning ligger inomhus på nedre plan”.

Enkel hantering

Använd Garmin Express för att hålla din Garmin DriveTrack uppdaterad. Garmin Express gör det enkelt att uppdatera kartor och programvara, överföra favoriter till och från enheter samt installera kostnadsfria anpassade fordon och röster.

Alpha

1Villkor för livstidskartor
2Varningar för rödljus- och fartkameror är inte tillgängligt i alla områden.
3Trötthetsvarningen aktiveras efter längre perioder av sammanhängande körning utan några längre stopp längs rutten.

Bluetooth®-märket ägs av Bluetooth SIG, Inc. Foursquare® och Foursquare®-logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Foursquare Labs, Inc.